Utorak, 26. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Valentinovo u Josipovcu

15.02.2014.


Valentinovske svečanosti u Centru za rehabilitaciju Josipovac započele su već prije dva tjedna postavljanjem poštanskog sandučića za ljubavna pisma. Sandučić je namijenjen za pisma, poruke, crteže i sve druge oblike izražavanja emocija korisnika njima dragim osobama. Održana je i tematska radionica s članicama Zajednice žena HDZ-a 'Katarina Zrinski'.

 

 

 

Na sam blagdan sv. Valentina djelatnici odjela rehabilitacije uprizorili su, sad već tradicionalno, igrokaz za korisnike Centra. Ovaj put igrokaz 'Prva ljubav' nasmijao je do suza korisnike a koja suzica je pala i prilikom čitanja pisama iz 'ljubavnog' sandučića na kraju predstave.

 

 

 

Župske mažoretke po vodstvom prof. Marijete Klis posebno su razveselile i uljepšale ovaj dan. Izvele su nekoliko svojih koreografija a potom darivale naše korisnike srcima koje su same izradile. Ravnateljica Marija Sambrailo im je zahvalila na ukazanoj ljubavi i pažnji i u ime korisnika također ih svaku darivala prigodnim poklončićem koje su izradili korisnici u sklopu svojih radno-okupacijskih aktivnosti.

 

 

 

Posebno veselje i začin ovom danu korisnicima je pružio Zoran Lepeš koji je s njima zapjevao i zasvirao najljepše ljubavne pjesme. Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja