Nedjelja, 26. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Valentinovo na animatorski način

15.02.2014.


Zabavna večer na Valentinovo za mlade Dubrovačke biskupije, posebno za volontere Susreta hrvatske katoličke mladeži, održana je u petak 14. veljače pod nazivom „Valentinovo na animatorski način“ u dvorani pape Ivana Pavla II. u Dubrovniku, a okupila je velik broj mladih željnih dobre i kvalitetne zabave.

 

 

 

 

Posebno zanimljivo bilo je uz „Karaoke Battle“ u kojoj su mladi imali mogućnost pokazati svoj glazbeni talent, te su to uglavnom veoma uspješno i učinili, iako ništa manje zanimljivi nisu bili niti oni koji nemaju baš najbolje šanse za uspješnu pjevačku karijeru. Svojim talentom ipak su se iskazali Mihaela Sušić uz pjesmu „Zastave“ osvojivši treće mjesto, Tereza Musladin i Ana Šimunović u duetu pjesmom „Da je slađe zaspati“ na drugom mjestu, dok je pobjedu odnio muški duet Antonio Grkeš i Marko Vukić koji bi svojom izvedbom „Marine“ mogli konkurirati i samom „Prljavom kazalištu“.

 

 


 

U pauzama između glazbenih točaka održala se tombola u kojoj su mladi imali mogućnost osvojiti i vrijedne i zanimljive nagrade, koje samo animatori mogu osmisliti, kao što je npr. večera u društvu animatora. Za one mlade koji još nisu pronašli svoju bolju, ljepšu i zanimljiviju polovicu bila je organizirana i zabavna igra pod nazivom „Srcolovka“ u kojoj bi sudionik ili sudionica imali pitanja za tri kandidatice ili kandidata s druge strane paravana, te bez znanja tko se iza krije, samo na temelju dobivenih odgovara, birao svoga partnera ili partnericu, a kao nagradu dobili su priliku za spoj uz dvije kino ulaznice s osobom koju su izabrali.
 

 

 

 

Na kraju ove zabave koja je potrajala do ranih sati održan je i koncert grupe "Urbi et Orbi" poznate po svom hitu himne volontera SHKM-a "Na slobodu pozvani", koja je već prije oduševila čitavu Sportsku dvoranu na adventskoj duhovnoj prije nekoliko mjeseci.

 

 

 

 

Ovim programom animatori Dubrovačke biskupije pokazali su da su spremni i sposobni organizirati velike i zanimljive događaje za svoje vršnjake. Također, obogatili su ponudu zabave za mlade grada Dubrovnika i okolice, jer ovako dobar i kvalitetan tip zabave je nešto što je mladima potrebno, a svojim odazivom u velikom broju oni su to i potvrdili, iskazavši nadu da je ovo tek jedan u nizu ovakvih događaja.

 

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja