Nedjelja, 19. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Okrugli stol: “Inicijative Europske unije za zapošljavanje, stručno usavršavanje i obrazovanje mladih”

17.02.2014.


Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA, Ured Olega Valjala, zastupnika u Europskom parlamentu i Sveučilište u Dubrovniku (Služba za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata) organiziraju okrugli stol na temu  “Inicijative Europske unije za zapošljavanje, stručno usavršavanje i obrazovanje mladih”  19. veljače u amfiteatru dubrovačkog Sveučilišta u trajanju od 11:00 do 14:30 sati .

 

 

 

Tako će Andro Vlahušić, dubrovački gradonačelnik govoriti o modelima zapošljavanja

mladih u Gradu Dubrovniku, Oleg Valjalo, zastupnik u Europskom parlamentu o Inicijativama  Europske unije zapošljavanja, stručnog usavršavanja i obrazovanja mladih. Tema izjaganja Iva Vajgla, zastupnika u Europskom parlamentu i njegovog savjetnika Tadeja Slapnika bit će Socijalno poduzetništvo – Europska unija i slovenski primjeri dobre prakse.

 

 

 

Tatjana Dalić, pomoćnica ministra, Ministarstva rada i mirovinskog sustava govorit će o programima  i poticajima MRMS-a, Dasen Jasprica, pročelnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - područni ured Dubrovnik iznijet će osvrt na trendove tržišta rada i mjere aktivne politike zapošljavanja  u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a Andrea Novaković, direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e će predstaviti poduzetnički inkubatora „Tvornica ideja“.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja