Utorak, 26. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

U ČETVRTAK U ŽUPI: „Stručno savjetovanje OPG-ova i Udruga“

17.02.2014.


U organizaciji Lokalne akcijske grupe LAG 2 Konavle i Župa, a uz podršku Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e,  održat će se informativno predavanje „Stručno savjetovanje OPG-ova i Udruga“ u četvrtak 20. veljača od 18 sati Velikoj vijećnici Općine Župa Dubrovačka.

 

 

 

Cilj predavanja je informirati članove LAG-a 2 o poslovanju OPG i Udruga koje djeluju na području Župe dubrovačke i Konavala.  

 

 

 

Prema rasporedu prvo predavanje koje traje od 18 do 18.20 sati održat će Dijana Šemeš,  djelatnica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju a govorit će o na temu „Pokretanje i poslovanje OPG-a - Provedba upisa poljoprivrednika u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava (koji je postupak, koje kriterije je potrebno zadovoljiti i sl.) Potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju (izravna plaćanja, dohodovna potpora i potpora osiguranju)“. Sljedećih pola saTa o poslovanju OPG-a s poreznog aspekta govorit će Ivo Grbić djelatnik Porezne uprave, a o mjere Iparda predstavit će Marijana Puljas, djelatnica Razvojne agencije Grada Dubrovnika - DURA-e, dok će o poslovanju Udruga govoriti Ana Cvjetković, djelatnica Udruge DEŠA.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja