Petak, 10. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

DRŽAVA PRODAJE: Objavljen javni poziv zainteresiranim kupcima za Hotele Plat i Maestrale

24.02.2014.


Centar za restrukturiranje i prodaju  pokrenulo je danas postupak prodaje dionica trgovačkih društava Hoteli Plat, Hoteli Maestral, te Imperijal d. d. Rab, i splitski Jadroplov.

 

 

Objavljen je naime javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dionica trgovačkih društava u vlasništvu Republike Hrvatske, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka provedbom postupka javnog prikupljanja ponuda, a na temelju Zakona o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske, Uredbe o načinu prodaje dionica i poslovnih udjela i Odluka Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju od 17. veljače 2014. godine.   

 

 

 

Tako država nudi 182.440,  dionica Hotela Plat, odnosno 92,49 posto ukupnog  vlasničkog udjela, dok paket Hoteli Maestral iznosi 352.002 dionice, što je udio od 68,25 posto u ukupnom broju dionica.

 

 

 

CERP poziva zainteresirane investitore da iskažu svoj interes dostavom pisma namjere za navedena trgovačka društva. Pisma namjere dostavljaju se za svako društvo pojedinačno.  Rok za podnošenje pisma namjere za iskazivanje interesa: 26. ožujka 2014. godine do 15,00 sati.

 

 

 

Nakon što CERP prikupi pisma namjere za kupnju dionica tih tvrtki te se donese konačna Odluka o početnoj cijeni, uvjetima i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda, samo investitori koji su u roku dostavili pisma namjere, bit će pisanim putem pozvani na podnošenje obvezujućih ponuda za kupnju dionica društva za koje su iskazali interes. 

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja