Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Dubrovčani na Međunarodnom festivalu filmova djece i mladeži

25.02.2014.


Proteklog vikend, od 20. do 23. veljače u Valenciji je održan MICE – međunarodni festival filmova djece i mladeži. Treći po veličini španjolski grad drugi put je ugostio ovu manifestaciju koja je okupila 260 filmova iz 60 zemalja te 90-tak gostiju. Među odabranima su se našli i filmovi Udruge Luža i Škole filma Šipan iz Dubrovnika, te Kinokluba Karlovac koje su predstavljali Davorka i Miro Bronzić, Nina Čorka, Marija Ratković Vidaković, Ksenija Sanković i Marko Zelenković.

 

 

Osim što su prezentirali svoj ostvarenja dubrovački i karlovački filmaši predstavili su i svoje, izvan Hrvatske itekako poznate festivale: Dubrovnik Film festival – festival filmova mediteranskih zemalja djece i mladeži u organizaciji Udruge Luža i Kinematografa Dubrovnik, te Four River Film Festival i Filmsku reviju mladeži – međunarodne manifestacije posvećene srednjoškolskom filmu u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac.

 

Četiri dana u Valenciji bila su idealna za izmjenu dojmova i iskustava s ostalim organizatorima festivala, kao i s autorima filmova iz cijele Europe. Tako su ostvareni kontakti s filmašima iz Ukrajine, Švedske, Turske i ostalih zemalja čiji će se filmovi zasigurno moći vidjeti u Dubrovniku i Karlovcu. Podsjetimo, Dubrovnik Film festival održava se u listopadu a rok prijave filmova je 15. kolovoz, dok se Filmska revija mladeži i Four River Film Festivalodržavaju od ove godine u lipnju , a rok za prijavu filmova je 15. travnja.

 

 

Hrvatski filmski savez

 

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja