Utorak, 16. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

VATERPOLO: Jug protiv Mladosti večeras na Savi

08.03.2014.


Večeras s početkom  u 18,00 sati vaterpolisti Juga igraju u Zagrebu s Mladosti utakmicu 18. kola Triglav jadranske vaterpolske lige.  

 

- Utakmice s Mladosti će uvijek biti derbi. U posljednje vrijeme se pojavilo Primorje, ali svakom igraču Juga je utakmica protiv žabaca na Savi vrhunac. Iako Mladost objektivno nije jaka kao prethodnih godina ništa ne može zamijeniti taj osjećaj igranja protiv njih – kazao  je Frano Karač, bivši igrač Juga i Mladosti, danas trener mlađih kadeta VK Jug Croatia osiguranje. 

 


Činjenica je da je samopouzdanje igračima Mladosti nakon odlične utakmice odigrane u Napulju i plasmana u finale Eurokupa naraslo. Jug je motiv sam po sebi, a upravo u ovoj utakmici Zagrepčani mogu tražiti šansu za potvrdu ovog uspjeha. U sastav im se nakon dugo vremena vratio vratar Josip Pavić, što je dodatna otegotna okolnost. 
 

 

- Čestitat ćemo im na europskom uspjehu, ali neće imati popusta u bazenu – jasan je bio pomoćni trener Juga Maro Balić u najavi ove utakmice. 
 

 

Spomenimo i kako smo tijekom dana kontaktirali dubrovačke studente u Zagrebu. Čak su i određene utakmice malonogometne lige Dubrovčana pomaknute kako bi se studenti okupili u što većem broju i kako bi sa tribina bazena na Savi dali podršku Jugašima. Rezultatski gledano, susret na Savi nema nikakav značaj, ali svima je jasno da Jug hvata zalet pred vrlo važnu utakmicu LEN Lige prvaka s Barcelonetom koja je na rasporedu u subotu, 15. ožujka s početkom u 16.00 sati.

 

Rikard Kužnin

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja