Petak, 25. svibnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Bajaga&Instuktori dolaze u Dubrovnik

10.03.2014.


Nakon više od dva desetljeća jedno od najvećih imena regije dolazi u Dubrovnik, gdje će 30. travnja u Culture Clubu Revelin odsvirati najveće hitove od kojih su mnogi i dan danas dobro poznati svim generacijama.

 

 

Bajaga je već širom regije punio koncertne prostore, a u Dubrovnik se vraća nakon dugo vremena,  te će ovo biti jedinstvena prilika za sve Dubrovčane da uživaju u čarobnoj večeri punoj prekrasnih pjesama, koje je ovaj autor poklonio svojoj publici.  

 

 

Bajaga i Instruktori osamdesetih godina su među najpopularnijim i najtiražnijim domaćim bendovima, zahvaljujući velikim hitovima "Berlin", "Zažmuri", "Dobro jutro džezeri", "Samo nam je ljubav potrebna", "442 do Beograda", "Plavi safir", "Verujem, ne verujem" i mnogim drugima. Čitatelji časopisa Rock ga 1984.  proglašavaju za "Rock ličnosti sezone", a nakon čega dobija nebrojene glazbene nagrade. U devedesetima Bajaga i Instruktori uspjevaju opstati uz povremene promjene postave, a status velikog benda učvršćuju izdanjima "Četiri godišnja doba" (1991), "Muzika na struju" (1993) i "Od bižuterije do ćilibara" (1996), a muzika puna optimizma i dalje uspjeva preći granice nekada zajedničke države.

 

 

Svoju pozitivnu glazbenu misiju Bajaga i Instruktori nastavljaju i u 21. stoljeću, između ostalog, albumima "Zmaj od Noćaja" (2001), "Šou počinje u ponoć" (2005) i "Daljina,dim i prašina" (2012). Procjenjuje se da su Bajaga i Instruktori u dosadašnjoj karijeri prodali više od pet milijuna nosača zvuka.

 

 

Aktualni album "Daljina, dim i prašina" objavljen je 6. lipnja 2012. godine u paketu s knjigom "Vodič kroz snove", prvom Bajaginom zbirkom poezije koja sadrži po autorovom izboru sedamdesetak pjesama iz svih razdoblja karijere. Ove godine slavi 30 godina svoje uspješne karijere u sklopu koje i dolazi u Dubrovnik.

 

Vrata Culture Cluba Revelin  se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30 h.

 

Ulaznice:

60 kn promo 100 kom-ograničena količina za najbrže fanove

80 kn pretprodaja

120 na dan koncerta

150 kn VIP

 

Najčitanije (7 dana)

Tko će dobiti nagrade Općine Župa dubrovačka
Novo ruho ”Kalkulatora bodova za upis u srednju školu”
Župski laureati su čs Anđela Ćesić, Petar Ivelja i Marijo Barović


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja