Četvrtak, 1. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Večeras će se znati tko je zainteresiran za Kupare

12.03.2014.


Večeras će se i službeno znati tko je zaintereseran za Kupare, točnije tko se javio na Poziv za iskazivanjem interesa za osnivanjem prava građenja i prava služnosti nekretnina na lokaciji Kupari I, kojeg je raspisalo Ministarstvo turizma.

 


Danas u 17 sati u Zagrebu će se sastati Povjerenstvo za odlučivanje o ovom natječaju u sastavu ministar turizma Darko Lorencin, njegov zamjenik Ratomir Ivičić, predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Mladen Pejnović i njegov zamjenik Alen Čičak, te načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli kako bi otvorili pristigle ponude, nakon čega će  Državni ured za upravljanje državnom imovinom objaviti pisano službeno priopćenje o daljnjem tijeku procesa, odnosno o daljnjem postupku raspisivanja natječaja.

 

 

Kako se do sada spekuliralo u medijima, već je za Kupare su zainteresirani  grupacija Hyatt, Karisma Hotels Adriatic, Agrokor i TUI, turski Rixos, zatim neke ruski i azerbajdžanski investitori.

 

Za je za nedavnog posjeta Kuparima,  premijer Zoran Milanović je kazao kak bi se do  kraja proljeća bi se moglo znati  tko će dobiti koncesiju i pravo građenja na 99 godina, uložiti više stotina milijuna eura, te otvoriti barem 300 radnih mjesta.  

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja