Ponedjeljak, 28. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

TELEFONSKA SJEDNICA: I Rusi zainteresirani za Kupare

13.03.2014.


I   Avenue group, grupacija tvrtki Avenue iz Moskve također je poslala pismenu ponudu za iskaz interesa za ulaganje u Kupare, dodali su danas u priopćenju iz Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom. Ta ruska grupacija je uz Karisma Hotels Adriatic d.o.o. Ivice Todorića, Valamar poslovni razvoj d.o.o., Titan nekretnine d.o.o. ukrajinskih vlasnika, turske kompanije Rixos grupa, te Braniteljsku zadrugu „Mir“ iz  Mlina, šesti investitor zainteresiran za Kupare.

 

 

Njihovu ponudu je Povjerenstvo za ocjenu prijava zainteresiranih investitora za obnovu Kupara I na današnjoj telefonskoj sjednici razmotrilo još jednu ponudu pristiglu u pravovaljanom roku na javni poziv za neobvezujući iskaz interesa.  

 

 

 

Potencijalni investitori su u svojim pismima za iskaz interesa predstavili svoje stručne sposobnosti u realizaciji i upravljanju sličnim projektima, te dostavili potrebnu dokumentaciju: izvadak iz sudskog registra za pravnu osobu, odnosno presliku identifikacijskog dokumenta za fizičku osobu (preslika osobne iskaznice ili putovnice), izjavu da zainteresirana stranka nije u procesu likvidacije niti insolventna niti da se nad njom provode postupci prisilne administracije, stečaja ili drugi slični postupci niti bilo koji drugi postupci koji upućuju na insolventnost ili prekid poslovnih aktivnosti, te zadnji raspoloživi nekonsolidirani i, gdje su raspoloživi, konsolidirani financijski izvještaji zainteresiranih investitora.

 

 

 

Napominjemo, navedeni potencijalni investitori nisu dužni podnijeti obvezujuće ponude, niti je ovlašteno tijelo Republike Hrvatske dužno sklopiti ugovor o osnivanju prava građenja, odnosno osnivanju prava služnosti ili koncesije s bilo kojim od ovih zainteresiranih investitora. Jednako tako, svi ostali investitori, a ne samo navedeni, mogu se javiti na obvezujući poziv za iskazivanjem interesa.

 

 

Po okončanju postupka obnove zemljišne knjige, koji je u tijeku, Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) provest će postupak poziva za dostavu obvezujuće ponude koji je planiran u prvoj polovici 2014. godine. 

Vezane vijesti

Pet investitora zainteresirana za obnovu Kupara, među njima i Braniteljska zadruga Mir iz Mlina

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja