Nedjelja, 19. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Vjerski kutak uz Dan očeva

19.03.2014.


„Dobri Otac“ – naslov je radionice „Vjerskog kutka“ koja je održana u utorak, 18. ožujka u prostorijama Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije. Radionicu su vodile odgajateljice u vjeri Deša Čižek i Ana Previšić uz pomoć volonterki Anite Lemo, također odgajateljice u vjeri, i Katarine Rožić. Istovremeno, odrasli su uživali u „Čašici razgovora“ razgovarajući o izazovima u odgoju djece u obiteljima, vrtićima i školama, u čemu im se pridružila i Ana Vuličević, odgajateljica u vjeri.

 

Radionica “Dobri Otac“ je počela zajedničkom molitvom dok su djeca stvarala krug zajedništva držeći se za ruke. U uvodnom dijelu, kroz „Zagonetku o Josipu“ autorice Brankice Blažević, odgajateljice su polako otkrivale lik svetog Josipa dok su djeca nastojala pogoditi o kome je riječ i zašto se danas na radionici o njemu priča, te su poticajnim pitanjima i razgovorom povezale lik zemaljskog i Nebeskog Oca. Uvodni dio radionice je završio molitvom „Očenaš“. U središnjem dijelu radionice odgajateljice su kroz biblijsku priču o milosrdnom Ocu djeci približile milosrđe, oproštenje i ljubav koja nas sve povezuje u jednu veliku obitelj istog Nebeskog Oca. Kroz likovni izričaj djeca su iskazala na svoj način zahvalnost svojim očevima za Dan očeva. Napravila su čestitke s prekrasnim porukama očevima poput: „Hvala ti što postojiš,“ „Volim te, tata“, „Najbolji si“ i sl. Radionica je završila pjesmom uz pratnju gitare, koju je predvodila odgajateljica Čižek i prigodnom recitacijom.

 

K.R.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja