Ponedjeljak, 28. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

I u Župi i Konavlima besplatni internet

21.03.2014.


Regionalna razvojna agencija DUNEA i Dubrovačko-neretvanska županija u sklopu provedbe projekta HOT DNŽ financiranog sredstvima EU fondova kroz projekt PITAGORA i Ministarstva turizma provela je aktivnosti uspostave hotspotova - besplatnog pristupa internetu u turističkim centrima na području općina: Vela Luka, Orebić, Dubrovačko primorje, Župa dubrovačka i Konavle.

 

 

Svi su instalirani i pušteni u rad, a u tijeku je faza monitoringa i optimalizacije sustava korisnicima. Uspostavom hot spotova osigurat će se podizanje konkurentnosti turizma Republike Hrvatske omogućavanjem korištenja besplatnog bežičnog pristupa internetu putem naprednih tehnoloških uređaja (pametni telefoni, tableti i sl.) na području Dubrovačko-neretvanske županije, i to na turistički najfrekventnijim otvorenim površinama koje nude javne turističke sadržaje.

 

 

Tim povodom u ponedjeljak 24. ožujka u Hotelu Astarea u Mlinima održati će se svečana primopredaja Hot spotova s načelnicima navedenih općina s početkom u 10,00 sati.

 

 

Sastanak će obuhvatiti i program poticanja regionalnih programa uređenja i upravljanja morskim plažama, memorandum o razumijevanju Jadrolinije glede mogućnosti sufinanciranja brodske linije Rijeka – Dubrovnik i ICT strategiju DNŽ - prezentacija planiranih aktivanosti za izradu Strategije InfoCum ulus.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja