Četvrtak, 1. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Gradskoj upravi predstavljen projekt lokalne aviokompanije

17.10.2013.


Kako prometno povezati Dubrovnik s najvećim svjetskim gradovima prezentirao je  dubrovačkim čelnicima Zoran Prpić, direktor zagrebačke tvrtke Carpe diem koja se bavi turizmom, a zainteresirana je za pokretanje lokalne aviokompanije u vlasništvu Grada Dubrovniku i lokalnih poslovnih subjekata u turizmu.

Gradonačelnik Andro Vlahušić pohvalio je inicijativu tvrtke Carpe diem, ali rekao kako Grad Dubrovnik ima jedino obvezu prema svojim građanima, te je prvenstveno zainteresiran za bolju uspostavu zračnih linija na relaciji Dubrovnik – Zagreb. No, Grad Dubrovnik i Turistička zajednica Grada Dubrovnika voljni su predložiti subvencioniranje cijelog projekta Gradskom i Turističkom vijeću ukoliko turistička privreda u projektu prepozna i svoj interes.

Podsjetimo, predstavnici tvtke Carpe diem već su razgovarali s čelnicima Dubrovačko-neretvanske županije koji su tada pozdravili ideju projekta kao izuzetno dobru za daljnji razvoj turizma i prosperiteta Županije te je zaključeno da se nastave daljnji pregovori sa potencijalnim investitorima.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja