Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/zupskipo/public_html/connect/spajaj.php on line 4
Èaèiæ osniva Narodnu stranku reformista - upskiportal.hr - Novi upski ir

Subota, 26. svibnja 2018.Poetna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Poetna / Aktualno /

Èaèiæ osniva Narodnu stranku reformista

01.04.2014.


Nekadašnji èlanovi Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata (HNS), vjerni Radimiru Èaèiæu, predali su zahtjev za registracijom udruge kao preteèe novoj Narodnoj stranci - reformista, koja æe biti osnovana po povratku Èaèiæa iz pulskog zatvora.

 

 

Predsjednica Udruge inicijative za osnivanje Narodne stranke- reformista je bivša HNS-ova zastupnica u Hrvatskom saboru Natalija Martinèeviæ koja je rekla Hini da su udrugu osnovali kako bi imali formu za djelovanje jer "mnogi žele izaæi iz HNS-a i pridružiti se novoj politièkoj opciji".

 

 

Zainteresiranima smo  morali ponuditi neku formu, a stranku æemo osnovati po povratku Èaèiæa na slobodu, kaže Martinèeviæ.

 

 

Za osnivanje udruge simbolièki su izabrali po jednog èlana iz svih krajeva Hrvatske, s obzirom da imaju namjeru biti nacionalnom strankom sa snažnim uporištem na hrvatskom sjeveru.

 

 

Udruga inicijative za osnivanje nove stranke imat æe sjedište u Zagrebu, a Narodna stranka – reformista namjerava "nuditi i provoditi konkretna rješenja za izlazak iz krize i gospodarski napredak, dok stranke u Hrvatskoj i dalje vode ideološke ratove".

 

 

Naša inicijativa poruka je svim graðanima Hrvatske koji prepoznaju temeljne vrijednosti narodnjaštva nekadašnje Hrvatske narodne stranke, da nas podrže i pridruže nam se u stvaranju nove, kompetentne i odgovorne politièke snage u Hrvatskoj, poruèila je Martinèeviæ.

 


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zupskipo/public_html/dno.php on line 122

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zupskipo/public_html/dno.php on line 177

Najitanije (7 dana)

ŠUSTAR S NARDELLIJEM: I dalje æemo poticati obnovu turistièkih kapaciteta
GDPR: Smiju li roditelji bez dozvole djece vidjeti ocjene u imeniku
Župski laureati su ès Anðela Æesiæ, Petar Ivelja i Marijo Baroviæ


Izdava:

upski portal d.o.o.
Put za Petrau 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate utalo Cvjetkovi, glavna urednica

© upski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti koritenja


Poetna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolaie kako bi osigurale bolje korisniko iskustvo i funkcionalnost. Koristei nae stranice slaete se s koritenjem kolaia. Proitajte vie: Uvjeti koritenja