Petak, 17. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

"Međuigre" Zijaha Sokolovića u „Slobodi“

02.04.2014.


Poznati i omiljeni bosanskohercegovački glumac Zijah Sokolović nakon dugo vremena stiže u Dubrovnik svojom kabaretskom predstavom “Međuigre od 0-24“.

 

 

Monodramu "Međuigre 0-24" s kojom će se predstaviti dubrovačkoj publici, Zijah Sokolović je do sada odigrao preko 200 puta, a riječ je o zabavnom i promišljenom spletu malih životnih priča kojima, kako autor sam kaže,želi dodirnuti besmislenost i manjak logike čitavog ljudskog djelovanja budući da je čovjek uhvaćen u zamku suvremenog života i usamljenosti kao prirodnog stanja.

 

 

 "Međuigre“ su sastavljene od 180 razmišljanja o naizgled nevažnim stvarčicama u životu koje se svakome od nas zbivaju između „velikih“, „bitnih“ i „neodgodivih“ koraka. Te sitnice, propuštene šanse, odgođeni trenuci koji se nikada više neće ponoviti predstavljau također bitan dio života, a što smo stariji sve više žalimo za njima i kajemo se jer nismo imali vremena - bilo za ljubav bilo za popravak zuba.

 

 

Sokolovićeve „Međuigre 0-24“ na književno-kritički-satirički način komentiraju aktualne političke događaje i društvena stanja.  "Međuigre 0 – 24" su na programu u kinu Sloboda 10. travnja u 19 sati. Ulaznice se mogu rezervirati na telefon 638 – 640.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja