Utorak, 26. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Program Erasmus+ predstavljen u Župi i Konavlima

04.04.2014.


Europski dom Dubrovnik i ovaj je tjedan u okviru svojega informacijskog centra Europe Direct Dubrovnik organizirao informativne aktivnosti za građane. U Župi dubrovačkoj i Konavlima predstavljen je novi europski program Erasmus+, kroz koji se sufinanciraju aktivnosti iz područja obrazovanja, osposobljavanja i sporta za različite dobne skupine.
 

U suradnji s Lokalnom akcijskom grupom LAG2 Europe Direct Dubrovnik je 31. ožujka u Srebrenom i 1. travnja u Čilipima organizirao predstavljanje europskog programa Erasmus+. Sanja Posavec, voditeljica Odjela za koordinaciju i osiguranje kvalitete programa Mladi na djelu, mobilnost mladih i pripadne EU inicijative u Agenciji za mobilnost i programe Europske unije iz Zagreba (AMPEU) predstavila je mogućnosti sufinanciranja različitih aktivnosti namijenjenih mladima i osobama koje rade s mladima. Uz informacije o konkretnim aktivnostima koje bi se mogle provoditi u obje općine, sudionike radionica posebno je obradovala mogućnost konzultacija s djelatnicima AMPEU prije slanja dokumentacije na natječaj.. 

Europski dom Dubrovnik slične će aktivnosti u okviru svojega informacijskog centra Europe Direct Dubrovnik organizirati i u ostalim dijelovima Dubrovačko-neretvanske županije.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja