Ponedjeljak, 21. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Sa zupskiportal.hr na koncert Zečića na Uskrs u Revelin

17.04.2014.


Na Uskrs 20. travnja popularni Dražen Zečić održat će koncert u Culture Club Revelin. U suradnji sa CC Revelin zupskiportal.hr nagrađuje dvoje svojih čitatelja sa po dvije karte za ovaj koncert. Pošaljite poruku s rječju "zečić" na mail info@zupskiportal.hr i prvo dvoje čitatelja dobija po dvije karte. 

 

 

 

 

Dražen Zečić je 1999. godine bio pjevač godine. Dobitnik je "Porina" za najbolji album zabavne glazbe ("Nitko nema dva života"), a imao je i dvije nominacije za "Porin" (u kategorijama hit godine i album godine).Pisao je pjesme drugim poznatim pjevačima kao što su Mate Bulić, Zlatko Pejaković i Mišo Kovač. Učestale teme u njegovim pjesmama su neuzvraćene i nesuđene ljubavi i rastanci. Njegov prvi pjevački uspjeh je pobjeda na Splitskom festivalu zabavne glazbe 1993. s pjesmom "Govore mi mnogi ljudi".

 

 

 

 

Nagrade: 1999. pjevač godine, "Porin" za najbolji album zabavne glazbe ("Nitko nema dva života"), nominacija za Porina u kategorijama hit godine i album godine, nagrada izdavačke kuće Croatie Records "Zlatna ptica" za preko 100 tisuća prodanih nosača zvuka, 2004. nagrada publike na Hrvatskom radijskom festivalu za pjesmu "Pokidat ću lance sve". Megahit mu je: "Ima li nade za nas" koji je pjevao u duetu sa Anđelom Kolar. Pjesma je proglašena pjesmom godine u svojoj kategoriji.

 

 

 

Zečić je godinama prava koncertna atrakcija, a publika ga jednostavno obožava. Jedan je od rijetkih domaćih izvođača koji se može pohvaliti da su mu svi albumi prodani minimalno u zlatnoj nakladi (velik broj je postigao platinasto i dijamantno izdanje), a njegovi koncerti poznati su po euforičnoj atmosferi i velikim hitovima kao što su: ''Sokole'', ''Idi'', ''Vladarica'', ''Govore mi mnogi ljudi'', ''Nitko nema dva života'' ... Prošle godine izdao je novi singl "Ja sa vinom nastavio" kojeg  prati duhoviti spot.

 

 

Dražen spada među rijetke autore i izvođače koji puna dva desetljeća neprekidno izbacuje hit za hitom pa ni ne čudi što je svake godine radoviđen gost i u Dubrovniku.

 

 

 

Ulaznice  u pretprodaji možete nabavit po cijeni od 50 kn, na dan koncerta 80 kn, VIP ulaznice su 120 kn.

Najčitanije (7 dana)

Prošle zime osjećali ste se neobično? Možda ste preboljeli koronavirus
Na području DNŽ preporučena četiri klastera udruženih turističkih zajednica
U Jadranskom moru uočeni leteći lignjuni, iznimno rijetka vrsta


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja