Subota, 8. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

SHKM - Grad zatvoren za promet u subotu od 6 do 22 sata

23.04.2014.


 

Ovog vikenda, 26. i 27. travnja u Dubrovniku će se održati Susret hrvatske katoličke mladeži na kojem se prema predviđanju Dubrovačke biskupije, koja je organizator Susreta, očekuje oko 35 000 sudionika, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva.

 

 

 

 

Za vrijeme trajanja Susreta u Dubrovniku će biti uspostavljena posebna regulacija prometa  sukladno odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika.

 

 

 

 

Sukladno donesenoj Odluci, ovim putem još jednom građanima želimo naglasiti da će u subotu 26. travnja, u vremenu od 6 do 22 sata, u Gradu Dubrovniku, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila i to od raskrižja državnih cesta D420 i D8 na zapadu (Most dr. Franja Tuđmana) do raskrižja ulice II. Dalmatinske brigade sa državnom cestom D8 kao i na cesti Komolac – Sustjepan . 

Od zabrane prometovanja izuzimaju se vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom. 

Savjetujemo vozače sa posebnom dozvolom za prometovanje da u vrijeme zabrane izbjegavaju ulice Zagrebačka, Andrije Hebranga, Pera Bakića i Obalu pape Ivana Pavla II. 

 

 

 

 

Za potrebe parkiranja većeg broja autobusa, molimo građane da u petak 25.travnjado 16 sati uklone svoja vozila sa slijedećih ulica i parkirališta:

 

- Iva Vojnovića (sjeverna i južna parkirališna traka)

- Nikole Tesle (sjeverna i južna parkirališna traka)

- Frana Supila (sjeverna prometna traka na potezu Zlatni potok – hotel Belvedere)

- Obala pape Ivana Pavla II. (sjeverna  i južna parkirališna traka od hotela Petka do kružnog toka kao i na prostoru ispred Ljekarne Gruž i crkve Sv. Križa)

      - dio parkirališta Opće bolnice Dubrovnik, tj. parkiralište ispred Zavoda za javno zdravstvo  kao i dio glavnog parkirališnog prostora ispred Opće bolnice Dubrovnik

 

 

Zabrana parkiranja traje do popodnevnih sati u nedjelju, 27.travnja.  Vozila koja građani ne uklone bit će premještena „paukom“.

 

- Molimo građane da u vrijeme trajanja Susreta poštuju privremenu regulaciju prometa i da se pridržavaju uputa policijskih službenika na terenu te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj Susret hrvatske katoličke mladeži protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju, poručuju iz PU dubrovačko-neretvanske. 

Najčitanije (7 dana)

U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine
Župan uputio čestitku povodom 25. obljetnice VRO Oluja


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja