Petak, 24. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Predavanja o EU

18.10.2013.


U sklopu inicijative „hEUreka!“  koju Europski dom Dubrovnik provodi uz financijsku potporu europskog programa Mladi na djelu za učenike šestih i sedmih razreda OŠ Župa dubrovačka organizirano je niz predavanja o Europskoj Uniji. Prvo predavanje održano je  kao uvod u niz radionica koje će se sljedećih tjedana održavati srijedom u knjižnici, a kojima je cilj upoznati učenike sa osnovnim informacijama o EU i njenim državama članicama. Na radionicama će sudjelovati učenici članovi likovne i geografske grupe te će izrađivati vizualne prezentacije Europske Unije i njenih država članica, a  ti će radovina na kraju biti prezentirani javnosti na posebno organiziranoj izložbi. Konačan rezultat inicijative bit će knjižica  "Dobrodošli u EU".

Cilj inicijative je djeci i mladima u dobi od 12 do 15 godina iz Dubrovačko-neretvanske županije pomoći da upoznaju Europsku uniju i njenih 28 država članica. Sudionici inicijative i voditelji radionica su sedmero mladih iz Dubrovnika, Župe dubrovačke i Konavala: Katarina Benić, Paula Bošnjak, Jelena Dadić, Lobel Zvonimir Daničić, Ana Smilović, Dubravko Daničić i Ivan Koprivica koji su tijekom kolovoza i rujna pripremili 29 power point prezentacija (EU+28 država članica) koje će za vrijeme radionica biti prikazivane učenicima koji će onda na osnovi njih izrađivati različite vizualne prezentacije o pojedinim državama članicama EU.

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja