Petak, 25. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Otvorene prijave za Dubrovnik film festival

06.05.2014.


I službeno su otvorene prijave za treće izdanje DUff-a , međunarodnog filmskog festivala djece i mladih u dobi do 20 godina iz mediteranskih zemalja koji će se održati od 16. – 19. listopada u Dubrovniku.

 

 

 

Festival okuplja djecu istih godina , ali iz različitih zemalja, sredina, drukčijeg socijalnog statusa i načina života, koja kroz film – najjači medij progovaraju o okruženju u kojem žive, svojim problemima , ali i lijepim stvarima koje ih nadahnjuju.

 

 

Prilika je to za mnoge od njih da se po prvi put susretnu sa svojim vršnjacima iz jednog drugog „svijeta“ ali i našoj djeci da upoznaju životne prilike vršnjaka kroz njihov rad.

 

 

„Sva lica Mediterana“ - ali očima mladih, izreka je koja možda najbolje ocrtava ideju koja stoji iza cijele koncepcije ovakvog spajanja mladih kroz umjetnost.

 

 

Natjecanje se odvija u dvije dobne skupine / do 15 godina i stariji / a nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog i slobodnog žanra, uz apsolutni Grand prix festivala i dvije nagrade publike – za najbolji film i najbolju animaciju po odabiru djece. 

 

 

Pored natjecateljskog programa, na Duff-u možete vidjeti i popratne projekcije, sudjelovati u jednoj od četiri ovogodišnje radionice, zabaviti se na zajedničkom izletu ili večeri, ali i upoznati bogatu kulturnu povijest ovoga kraja.

 

 

Uvjete sudjelovanja možete pronaći na http://duff.kinematografi.org/index.php/hr/duff-2014/pravilnik.

Rok za prijavu vaših radova je 01. kolovoza, a ove godine učinite to online na adresi http://duff.kinematografi.org/index.php/hr/duff-2014/prijavnica.

Pridružite nam se i vi ove godine u Dubrovniku i provedite nezaboravna četiri dana s nama u gradu koji nazivaju biserom Jadrana. Vidimo se na DUFF-u!, poručuju iz Kinematografa Dubrovnik.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja