Nedjelja, 9. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Željko Jarak najbolji konobar u Hrvatskoj

25.10.2013.


Na prvoj večeri dodjele priznanja u akciji Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku kojeg organiziraju HRT, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska turistička zajednica Dubrovniku je u različitim kategorijama dodijeljeno čak 11 priznanja. U kategoriji srednjih jadranskih marina najbolja je ACI marina Dubrovnik, u kategoriji takozvanih ruralnih plaža najbolja je lopudska plaža Šunj. Dubrovački hoteli doslovce su ''pomeli'' konkurenciju. Prva tri mjesta u kategoriji jadranskih hotela s 5 zvijezdica pripala su redom – 3. mjesto hotel Bellevue, 2. mjesto Hilton Imperial Dubrovnik i 1. mjesto stogodišnjak hotel Excelsior. U kategoriji jadranskih hotela s 4 zvijezdice najbolji je dubrovački hotel Valamar Lacroma Dubrovnik dok je u kategoriji najbolji hotel s 3 zvijezdice hotel Lero. U kategoriji malih hotela na Jadranu dva su dubrovačka, 3. mjesto osvojio je hotel More, a prvi u toj kategoriji je hotel Pucić Palace. U akciji čovjek ključ uspjeha u turizmu najbolji konobar Hrvatske proglašen je dugogodišnji barmen iz hotela Excelsior Željko Jarak, a nagrađen je i redar na bazenu hotela Valamar Club Dubrovnik Mario Muhoberac.

 

Večeras je dodjela nagrada Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku i najboljim turističkim destinacijama. U kategoriji male jadranske destinacije nominiran je Cavtat dok je Dubrovnik uz Krk i Zadar nominiran u kategoriji najbolje velike jadranske destinacije. Večeras se također proglašava i ukupni hrvatski turistički šampion!

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj
U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja