Subota, 4. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Zaštita i spašavanje turista

08.05.2014.


Područni ured za zaštitu i spašavanje Dubrovnik održao je koordinacijski sastanak s ciljem priprema za predstojeću sezonu i usklađivanja mjera i postupaka u zaštiti i spašavanju turista a sukladno Programu pripremnih i provedbenih aktivnosti za turističku sezonu 2014., te Programu aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku za 2014. godinu.

 

 


Na sastanak su pored svih žurnih službi, Zavoda za HM DNŽ, HGSS stanica Dubrovnik i Orebić, svih JVP, Državne intervencijske postrojbe, Županijske vatrogasne zajednice te OKC PU Dubrovačko-neretvanske pozvani i Društvo HCKr DNŽ, Lučke kapetanije Dubrovnik i Ploče, Obalne radijske postaje Dubrovnikradio, sve Turističke zajednice u DNŽ, Lučke uprave, predstavnici Adriatic Luxury Hotels, Hotel Hilton, Iberostar Adriatica d.o.o., Hoteli Maestral d.d., Valamar Club Dubrovnik, Dubrovački vrtovi sunca, Hotelsko turističko poduzeće Orebić, Korčula Hoteli i Udruga kampova Dubrovačko-neretvanske županije.

 

 

PUZS Dubrovnik sastanak je organizirao u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom, a njegov cilj je utvrđivanje spremnosti i dodatno usklađivanje provedbi mjera i postupaka u zaštiti i spašavanju turista u slučaju velike nesreće ili katastrofe na temelju planova zaštite i spašavanja koje su usvojile jedinice lokalne samouprave, odnosno planova evakuacije i zbrinjavanja turista u ljetnom razdoblju. Na sastanku su dogovoreni određeni detalji i date smjernice za preventivno djelovanje, te su sudionici pozvani na još veću suradnju sa stožerima zaštite i spašavanja gradova, općina i županije.

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja