Nedjelja, 26. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

S pričom do Engleske

25.10.2013.


Na „putovanje“ po Engleskoj krenuli su dubrovački osnovnoškolci u Dubrovačkim knjižnicama. Poveli su ih Lucija i Daniel Niel, Dubrovkinja s britanskom adresom i njen suprug, koji su u sklopu programa „S pričom oko svijeta“ djeci čitali englesku narodnu bajku „Ivica i stabljika graha“.

Nakon priče, održali su edukativnu prezentaciju o Engleskoj, njenim običajima, jezikom, glazbom, arhitekturom i drugim zanimljivostima, a Daniel Niel je i zasvirao engleske napjeve na klaviru u Sali zrcala.

Odjel za djecu i mlade i knjižničarka Vikica Šipić priredili su tijekom Mjeseca knjige čiji je moto „Tko čita (ne)skita“ niz putovanja svijetom kroz pričaonice i edukativna predavanja, a posebne oslikane zemljopisne karte zemalja u koje će djecu povesti na putovanje, napravili su vrijedni restauratori Dubrovačkih knjižnica Damjan Polić i Robert Kralj.

- Sljedećeg tjedna pred dubrovačkom djecom nova su „putovanja“ svijetom. U utorak, 29. listopada putujemo u Švedsku s pričom „Pipi Duga Čarapa“, dok će nas u četvrtak, 31. listopada do Francuske povesti „Mačak u čizmama“. Pričaonice se održavaju u jutarnjim satima u 9 i 11 sati, poručuju iz Dubrovačkih knjižnica.

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja