Petak, 24. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Župski 2.a zabavno-edukativnim kvizom obilježio Dan obitelji

16.05.2014.


Međunarodni Dan obitelji 15. svibnja obilježili su i učenici 2.a OŠ Župa dubrovačka zabavno-edukativnim KVIZOM u dvorani crkve u Mandaljeni u vremenu od 16 do 17,30 h. U kvizu su sudjelovali svi učenici te, slučajnim odabirom izabranih, 6 roditelja podijeljeni u tri ekipe. Cilj je bio okupiti obitelji razreda i omogućiti im bolje međusobno upoznavanje, jačati komunikaciju na relaciji roditelj – roditelj, roditelj – dijete, dijete – dijete; pokazati kako možemo kvalitetno provoditi slobodno vrijeme, biti zajedno i izvan učionice, družiti se, zabavljati se a kroz sve to i nešto novo naučiti.

 

 

Pitanja su bila vezana uz obitelji 2.a, čitana djela i ono što bi mogli znati a ne uči se u školi. Sve odgovore trebali su donijeti dogovaranjem unutar grupe. Nakon točnog odgovora dvoranom su odzvanjali veseli povici. Netočni odgovori bili su popraćeni uzdasima natjecatelja i gledatelja (članovi obitelji koji se nisu natjecali).

 

 

Na kraju kviza natjecateljima su uručene diplome a dvoranu su ispunili šareni baloni sa natpisom SRETAN DAN OBITELJI. Kviz je osmislila i vodila učiteljica 2.a Ankica Ćuić, a za pravedno bodovanje pobrinuli su se učiteljica Đurđica Bender Masle i učenik 3.d Antonio Masle. Učenici, roditelji i učiteljice posebno se zahvaljuju župniku župe Marije Magdanele don Vilimu Petroviću. 

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja