Ponedjeljak, 28. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Ante Tomić, župski judaši i CZR Josipovac - dobitnici nagrade Općine Župa dubrovačka

22.05.2014.


Košarkaš Barcelone Ante Tomić, 27-godišnji mladić iz Čibače, visok 217 cm, hrvatski reprezentativac, zatim Judo klub Župa dubrovačka, te Centar za rehabilitaciju Josipovac - ovogodišnji su dobitnici javnih priznanja Općine Župa dubrovačka.  Nagrada će im biti uručena na svečanoj sjednici Općinskog vijeća u ponedjeljak na Dan Općine Župa dubrovačka. 

 

Kako je na večerašnjoj sjednici Općinskog vijeća kazao predsjednik Odbora za javna priznanja Lovorko Klešković, Tomić će dobiti plaketu, povelju i novčani dar u iznosu od pet tisuća kuna, dok će Judo klub Župa dubrovačka i Centar za rehabilitaciju Josipovac dobiti i novčani dar u iznosu od 15 tisuća kuna. 

 

 

Članovi Odbora su nakon provedene rasprave zaključili da se odbije prijedlog za dodjelu nagrade Društvu prijatelja životinja Dubrovnik.

 

 

Općinski vijećnici su se dogovorili da će se svatko od njih odreći po jedne vijećničke naknade u korist stradalih u poplavi. Načelnik Općine Silvio Nardelli je rekao kako će rebalanskom proračuna Općina najvjerojatnije donirati 150 tisuća kuna za tri županije stradale u poplavi, a o tome će konačnu odluku donijeti vijećnici na sjednici zakazanoj za četvrtak 29. svibnja. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja