Četvrtak, 13. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

OVOGODIŠNJI LAUREATI: CZR Josipovac – Svojim radom promovira Župu dubrovačku

27.05.2014.


Ovogodišnja Nagrada Općine Župa dubrovačka završila je u ustanovi Centar za rehabilitaciju Josipovac. Nagradu je u pratnji štićenika Mare, Iva i Selme preuzela ravnateljica Marina Sambrailo.

 

- Prateći rad ove ustanove te sudjelujući u raznim njihovim aktivnostima uočili smo koliko zapravo ova ustanova doprinosi svojim radom  na  raznim područjima kulturnog i društvenog života  naše Općine. CENTAR ZA REHABILITACIJU JOSIPOVAC  je naročito  posljednjih godina zahvaljujući ravnateljici gospođi Marini Sambrailo a ujedno i svim zaposlenicima i korisnicima centra sudjelovao na raznim izložbama, humanitarnim akcijama, radionicama te mnogim sportskim događanjima diljem Hrvatske ponosno predstavljajući  Centar za rehabilitaciju Josipovac i Općinu Župu dubrovačku. Uvjek nasmijani vraćali su se u svoju Župu radosno pokazujući osvojene medalje i uvijek dobre rezultate a na ponos i veselje svih nas iz Župe dubrovačke. Vrijedne ruke korisnika centra napravile su mnoge radove za koje možemo reći da na području kako naše tako i drugih općina (Konavle, grad Dubrovnik i šire) skoro ne postoji kuća koja nema neki njihov rukom izrađen suvenir. Upravo takvi unikati izrađeni s puno ljubavi i Božjeg dara danas se nalaze i u rukama 60 biskupa koji su posjetili Dubrovnik na dan SKHM. Nabrojiti sve što su postigli u svom radu a što je uvelike promoviralo našu Župu dubrovačku gotovo bi bilo nemoguće jer bi zasigurno nešto zaboravili spomenuti. Budući da za ovu ustanovu  te rad njenih djelatnika i korisnika stalno možemo čuti i izreći riječi hvale, došli smo na ideju da upravo ovi mali ambasadori naše općine a zapravo su  veliki ljudi dobrog srca  uz svoju  dragu i vrijednu ravnateljicu gospođu Marinu Sambrailo dobiju ovu zasluženu nagradu koju dodjeljuje naša oćina upravo na čast i ponos svih nas stanovnika općine Župe dubrovačke, stoji u prijedlogu za kandidaturu ove ustanove, a koju je podnijela obitelj Klešković.

 

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj
U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja