Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Dubrovnik je ovogodišnji turistički šampion!

26.10.2013.


Dubrovnik je proglašen turističkim šampionom Hrvatske za 2013. godinu na manifestaciji Dani hrvatskog turizma u Zadru. Nagradu Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku , u trogirskom kamenu isklesani cvijet, rad korčulanske umjetnice Drage Komparak, dubrovačkom gradonačelniku Andru Vlahušiću predao je Zoran Milanović.

Dubrovnik je također dobio nagradu i kao najbolja turistićka destinacija među velikim jadranskim gradovima, dok je u kategoriji malih destinacija na Jadranu najboljim proglašen Cavtat. Za „Hotel godine“ u Hrvatskoj je odabran je  Hotel Excelsior, anagradu je primila direktorica Jasna Đurković.

Uz ministra turizma Darka Lorencina i direktoricu HTZ Meri Matešić na binu su se ponovno popeli i svi dobitnici akcije Čovjek ključ uspjeha u turizmu među kojima najbolji ovogodišnji hrvatski konobar Željko Jarak i najboji spasilac- redar na bazenu Mario Muhoberac.

Napomenimo da  nagrađivanje najboljih u više  kategorija organiziraju Hrvatska gospodarska koomora i HRT, uz suradnju s Hrvatskom turističkom zajednicom, te da je konkurencija bila zaista velika – 98 destinacija, 91 hotel, 50 kampova, 50 marina i preko 900 plaža koje su bile u utrci za ova priznanja.

Gradonačelnik Vlahušić  najavio je veliku festu u Revelinu 9. studenog kad će se proslaviti šampionska titula i brojne ovogodišnje nagrade koje su pošle u Dubrovnik.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja