Četvrtak, 4. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Crna kronika /    Sve vijesti iz rubrike Crna kronika

Policija podnijela prijavu protiv bivšeg direktora, direktorice i vlasnika Hotela Lero

28.05.2014.


U Službi kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 62 i 64 godine te jednom ženskom osobom u dobi od 47 godina koji se sumnjiče za kazneno djelo zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

 

 

Kako neslužbeno saznajemo, radi se o bivšem direktoru Lera Franu Stjepoviću, zatim vlasniku njegovoj nasljednici Nataši Bašić, te vlasniku hotela Branku Šimecu

 

 

Prema policijskom priopćenju, sumnja se da je 62-godišnjak kao direktor i odgovorna osoba trgovačkog društva iz Dubrovnika potpisao ugovor o operativnom leasingu za korištenje plovila te je s računa trgovačkog društva podmirivao sve obveze vezane za njegovu kupnju i održavanje, iako mu je bilo poznato da će se plovilom u privatne svrhe koristiti trećeosumnjičeni, 64-godišnji zamjenik predsjednika nadzornog odbora, odnosno član nadzornog odbora i vlasnik spomenutog trgovačkog društva.

 

 

Nadalje, 47-godišnjakinja se sumnjiči da je kao nova direktorica i odgovorna osoba istog trgovačkog društva nastavila podmirivati obveze kupnje i održavanja plovila iz sredstava trgovačkog društva iako joj je bilo poznato da se plovilo ne koristi u poduzetničke svrhe trgovačkog društva već u privatne svrhe spomenutog 64-godišnjaka, za kojega se sumnja da je 62-godišnjaka i 47-godišnjakinju poticao na izvršenje navedenog kaznenog djela. Na ovaj način imovina trgovačkog društva oštećena je za iznos veći od 2,3 milijuna kuna.

 

 

Protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja