Srijeda, 22. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Libertasu 80 eko vozača

29.05.2014.


Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA  i Libertas Dubrovnik organiziraju edukacije i trening Libertasovih vozača  na temu „Eko i defanzivne vožnje“  u sklopu projekta "Libertas eko vozači" sufinanciranog  iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  od 19. do 31. svibnja 2014. godine.

 

 

 

Cilj edukacija i treninga  je obučiti vozače gradskog prijevoznika za sigurnu vožnju s elementima eko vožnje. Na taj način planirano je  ostvariti 5-10% uštede na gorivu što u narednim godinama gradskom prijevozniku Libertas Dubrovnik može donijeti godišnje uštede i do 90 tona litara dizela.

 

 

 

Prvi tjedan edukacije planiran je za  vježbe na posebnom kombiju za mjerenje efikasnosti vožnje, dok je drugi tjedan planiran za praktični rad, odnosno  svaki vozač proći će obuku na autobusu kojim svakodnevno upravljaju. Rezultati svakog vozača mjerit će se prije i poslije obuke te će se na taj način dobiti okvirni rezultati svakog vozača.

 

 

 

Edukacije su izazvale veliki interes kod vozača  te će se  putem projekta 80 vozača gradskog prijevoznika Libertas Dubrovnik educirati.

 

 

 

Po završenoj edukaciji Libertasovi vozači dobit će certifikate "Eko i defanzivni vozač" s čime će steći nove vještine upravljanja autobusima.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja