Srijeda, 27. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Županija organizira posjet za 120 djece iz poplavljene Slavonije

31.05.2014.


Dubrovačko-neretvanska županija odlučila je uputiti novčanu pomoć poplavljenim područjima u Slavoniji u visini od 190.000 kn. Pomoć će se uplatiti dvjema najteže pogođenim županijama i to 150.000,00 kuna Vukovarsko-srijemskoj županiji i 40.000,00 kuna Brodsko-posavskoj županiji.

 

 

Također, Županija će za 120 djece iz poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske županije ponuditi sedmodnevni smještaj i prehranu u Dubrovniku. Ova pomoć realizirat će se u suradnji sa  Ženskim đačkim domom Dubrovnik, Muškim učeničkim domom Dubrovnik i Učeničkim domom Paola di Rosa.

 

 

Županija je, uz dosadašnji angažman na prikupljanju pomoći preko Crvenog križa i Caritasa, odlučila i na ovaj način pomoći dvjema županijama koje su imale štete golemih razmjera.

 

 

Sredstva će se dijelom izdvojiti iz Županijskog proračuna, a dio su osigurale ustanove i društva kojima je Županija osnivač: Ljekarne Dubrovnik, Korčula i Blato, Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko – neretvanske županije, Specijalna bolnica Kalos, Lučka uprava Dubrovačko – neretvanske županije, županijske lučke uprave Dubrovnik, Korčula i Vela luka, Turistička zajednica Dubrovačko – neretvanske županije, Županijska uprava za ceste, Dubrovnik ceste, razvojna agencija DUNEA i Centar za poduzetništvo.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja