Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Bespovratna sredstva za izgradnju bazena

03.06.2014.


Ministarstvo turizma Republike Hrvatske objavilo je na svojoj web stranici Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem PROGRAMA KONKURENTNOST TURISTIČKOG GOSPODARSTVA.

 

 

 

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma samo za  projektnu aktivnost izgradnje i opremanja isključivo novih bazena, minimalne vodene tlocrtne površine 30m2 za vanjske i 20 m2 za unutarnje bazene (unutar čvrstih objekata).
 

 

Prijaviti se mogu  fizičke osobe – iznajmljivači, koji imaju propisanu registraciju objekta u domaćinstvu“ do dana podnošenja prijave; kategoriju 3* i više zvjezdica te registrirane minimalno tri sobe ili šest kreveta i podmirene sve obveze (boravišna pristojba i turistička članarina).
 

 

Više informacija o ovome Javnom pozivu kao i sve potrebne obrasce za prijavu, možete naći na web stranici Ministarstva turizma: www.mint.hr u rubrici Potpore i krediti.
 

 

Javni poziv  otvoren je do 13. 6. 2014. godine, a za pomoć pri popunjavanju obrazaca za prijavu i sve potrebne dodatne informacije UO za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Dubrovačko - neretvanske županije stoji na raspolaganju, poručuju iz županijske Uprave. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja