Četvrtak, 1. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Amateri Linđa traže hitnu ostavku ravnateljice Sarić

05.06.2014.


Amateri Folklornog ansambla Linđo poslali su gradonačelniku Dubrovnika Andru Vlahušiću zahtjev za hitnom smjenom ravnateljice Dubravke Sarić a vezano za njenu jučerašnju izjavu u Dulistu - Da pijem s njima, ne bih trebala ništa raditi. Pismo prenosimo u cijelosti: 

Cijenjeni g. Gradonačelniče, drage Dubrovkinje i Dubrovčani,

 

Amateri FA Linđo, kao i svi zaposlenici, su ogorčeni izjavom gđe Dubravke Sarić - „Da pijem s njima, ne bih trebala ništa raditi“, a koju je izjavila za Dulist, tiskano izdanje 04. lipnja 2014. Ta ista osoba sebe naziva ravnateljicom FA Linđo – gradskom institucijom koja traje 50 godina i koja je odgojila nebrojene naraštaje Dubrovkinja i Dubrovčana.

 

Suvišno je raspravljati o gornjoj izjavi, niti se amateri FA Linđo žele spuštati na tu razinu komunikacije, pa ovom prilikom zahtijevamo od Vas, g. Gradonačelniče, da gđa Dubravka Sarić odmah i trajno prestane obnašati dužnost ravnateljice FA Linđo.

 

Nadalje, amateri FA Linđo ovim putem izjavljuju da su odgovorni mladi ljudi koji ne žele nikome, a pogotovo ne svojim vjernim partnerima nanositi poslovnu štetu, te će uredno izvršavati sve svoje unaprijed dogovorene svakodnevne obaveze (nastupe, statiranja) do 20. lipnja, a nakon toga, ako se ne pokrene postupak razrješenje ravnateljica Dubravke Sarić, amateri neće plesati dok se situacija ne razriješi, a kako smo zatražili. Nama je Linđo na prvom mjestu!

 

Žalosno je, a kako smo upozoravali cijelo vrijeme od dolaska gđe Sarić, da jedna osoba može uništiti toliko pozitivne energije, biti toliko neoprilagodljiva, fokusirana isključivo na sebe, i krivo motivirana, da uspije u nepune 3 godine mandata anulirati sve ono što se gradilo gotovo 50 godina i na što smo svi u Gradu ponosni.

 

Gđo Sarić, Vama na čast!    

 

Amateri FA Linđo

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja