Četvrtak, 19. rujna 2019.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Karamarko u Dubrovniku: Ne želimo na vlast doći s rukama u džepu, već s programima

15.06.2014.


Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je u Dubrovniku sudjelovao u radu sjednice  dubrovačkog Gradskog odbora stranke. Po završetku sjednice, predsjednik HZD-a komentirao je aktualni gospodarsko politički trenutak u Hrvatskoj. Kazao je „kako je nažalost predominantna gospodarska kriza u kojoj se Hrvatska nalazi i u koju nas vrtoglavom brzinom uvlači aktualna Vlada, koja u dvije i pol godine ništa ne poduzima i koja nije uspjela uvesti nijednu kvalitetnu investiciju i za čije se vladavine smanjio broj radnih mjesta“.

 

 

 

 

- Situacija je jako loša i ušli smo u tragičnu fazu gdje se članovi vladajuće koalicije međusobno svađaju i to je rezultat nemoći i nesposobnosti, ali i velike neogovornosti prema hrvatskom čovjeku koji danas jako loše živi, kazao je Karamarko.

 

 

 

 

Kad je u pitanju pozicija HDZ-a, predsjednik stranke je kazao kako građani sa simpatijama ponovno gledaju na HDZ, koji je još 2008. godine počeo raščišćavati kriminal i korupciju.

 

 

 

 

- Ono što je optimistično jest da imamo gospodarski program jer na vlast ne želimo doći s rukama u džepovima, kao aktualna vlast, razmišljajući samo gdje ćemo postaviti svoje ljude, izvršiti kadrovsku čistku i podijeliti sinekure stranačkih podobnicima. To ne dolazi u obzir, naglasio je Karamarko.

 

 

 

 

Predsjednik HDZ-a kritizao je predsjednika RH Iva Josipovića za kojeg je kazao da se "već nekoliko mjeseci bavi svojim PR-om, imageom i političkim marketingom, jer je već u kampanji, a ne brine se o bazičnim problemima hrvatskog čovjeka".

 

 

 

Tomislav Karamarko u Dubrovnik je stigao kako bi sudjelovao sinoć na humanitarno glazbeno-sportskoj manifestaciju u Slanome kojega je organizirao Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice povodom 25.-te godišnjice osnutka stranke. Zabavu čiji je prihod  namijenjen za pomoć poplavljenoj Slavoniji ometala je jaka kiša.

 

 

Najčitanije (7 dana)

Stanari sele iz škole na Kantulama, dodatna dva razreda
4U4K Sinergija lokalne zajednice, sveučilišta i međunarodnih institucija u očuvanju konavoske kulturne baštine
OPĆINA: Fekalije u Mlinima nisu iz sustava odvodnje otpadnih voda


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja