Ponedjeljak, 27. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Denis Orlić nastavlja voditi DPDS

17.06.2014.


Malo vijeće Društva prijatelja dubrovačke starine (DPDS)jučer je za novi mandat od dvije godine izabralo predsjednika Denisa Orlića, potpredsjednicu Renatu Andjus i Nika Kapetanića za tajnika Društva.

 

 

 

Predsjednik Društva Denis Orlić istaknuo je izazove u novom mandatu: „Unaredne dvije godine Društvo očekuje velik broj projekata obnove te ozbiljan rad na očuvanju spomenika kulture. Vjerujemo kako ćemo i dalje upravljati gradskim zidinama kako smo to dosad u najboljoj namjeri i činili. Predstoji nam i redefiniranje odnosa s Gradom Dubrovnikom nakon odluke Ustavnog suda Republike Hrvatske o ustavnosti izmjena Zakona o obnovi ugrožene spomeničke cjeline Dubrovnika“.

 

 

 

Malo vijeće je kolegijalni izvršni organ Velikog vijeća koji upravlja Društvom između dvije sjednice Velikog vijeća, a čiji su članovi: Nevenka Grošeta, Niko Kapetanić, Maro Kapović, Toni Kursar, Božo Lasić, Hrvoje Macan, Renata Andjus, Ljubomir Merčep i Denis Orlić.

 

 

 

Podsjećamo, na prošlotjednoj Izbornoj skupštini Društva potvrđenje dosadašnji sastav Velikog i Malog vijeća Društva te Nadzorni odbor u novom mandatu od dvije godine, a prihvaćeni su i Izvještaj o radu koji je podnio tajnik Niko Kapetanić te izvješće Nadzornog odbora.

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja