Ponedjeljak, 28. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

GLAVNA SKUPŠTINA HOTELA PLAT – Prvi put od rata ostvarena dobit u poslovanju

18.06.2014.


Prvi put od Domovinskog rata Hoteli Plat d.d. ostvarili su dobit u poslovanju u 2013. godini i to u iznosu od 71.677.712,61 kuna, te su stvorene pretpostavke za daljnji rast i razvoj tvrtke. Tim će se novcima pokriti preneseni gubitci iz prethodnih godina.

 

 

 

Rečeno je to na redovnoj Glavnoj skupštini te župske kompanije. Na sjednici su dioničari verificirali godišnja izvješća za 2013. godine i time je potvrdjena uspješno provedena predstečajna nagodba Hotela Plat d.d., te je dosadašnjoj Upravi,na čelu s direktorom Perom Matićem, odobren daljnji rad.

 

 

 

Hoteli Plat, uz Hotele Maestral, posljednja je neprivatizirana hotelska kompanija na dubrovačkom području, a proces privatizacije je već počeo objavom poziva za skazivanje neobvezujućeg interesa za kupnju. Za Hotele Plat, podsjetimo, bilo je deset ponuda.

 

  

 

-  Privatizacijski proces je u tijeku i očekuje se odluka Upravnog odbora Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP)-a o slijedećem koraku, a to je pozivanje na podnošenje obvezujućih ponuda onih koji su iskazali interes, objasnio je za zupskiportal.hr direktor Pero Matić. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja