Subota, 30. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Drugi sastanak Upravnog odbora u okviru projekta HERA

20.06.2014.


Predstavnice Dubrovačko-neretvanske županije u projektu HERA Jelena Dadić iz Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i šport i Franica Miloš iz  RRA DUNEA sudjelovale su na drugom sastanku Upravnog odbora projekta HERA koji se održao 17. i 18. lipnja 2014. u Mostaru.

 

 

 

U projektu sudjeluju županije, regije i institucije iz Albanije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije i Grčke, a cilj projekta je stvaranje modela održivog upravljanja i promocije kulturnog naslijeđa jadranskog područja te kreiranje jadranske kulturno-turističke rute. Predviđenih 12 rute kulturnog turizma koje će se kreirati kroz projekt HERA sadržavat će kulturno-turističke atrakcije, gastro ponudu, smještaj i ostale usluge, a bit će osigurana i njihova snažna promocija kroz suradnju s europskim turističkim operaterima i promociju na vodećim europskim turističkim sajmovima.

 

 

 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 66,3 milijuna kuna, a provedba projekta započela je 1. studenog 2013. godine i trajat će do 31. ožujka 2016. godine.

 

 

 

U sklopu realizacije projekta HERA u Dubrovačko-neretvanskoj županiji predviđena je rekonstrukcija i obnova zgrade Doma kulture u Pločama, gdje će biti otvoren Centar za selektivne oblike turizma u kojemu će turisti i svi zaniteresirani moći saznati sve potrebne informacije o turističkoj ponudi u dolini Neretve.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja