Utorak, 29. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Festivalski program animiranih filmova u dubrovačkim ljetnim kinima

26.06.2014.


U sklopu programa međunarodne suradnje Kinematografi Dubrovnik predstavljaju program 9. Naff-a, međunarodnog festivala animiranih filmova, dobitnika Večernjakovog pečata za kulturni događaj godine u Bosni i Hercegovini. Gledatelji će imati priliku vidjeti 52 animirana filma koja su ušla u natjecateljski program između više od 600 prijavljenih radova iz cijelog svijeta. Također će biti prikazano i 20 filmova u programu Panorame.

 

 

Pokretač i direktor Festivala animiranog filma NAFF koji se svakog ljeta održava u Neumu je Jurinko Rajič, osoba godine iz oblasti kulture prema izboru Večernjeg lista. Jurino Rajič je i sam animator koji je svoju karijeru započeo u Croatia filmu radom na Čudesnoj šumi, prvom dugometražnom animiranom filmu u bivšoj Jugoslaviji, a potom su slijedili Čarobnjakov šešir i Čudnovate zgode šegrta Hlapića.

 

 

Program će se ove godine istovremeno vrtjeti u Dubrovniku, te na platnima u Neumu i Mostaru, a ulaz na sve projekcije je besplatan. Ako volite animirane filmove, dobro ste došli slijedećih nekoliko večeri u dubrovačka ljetna kina. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja