Petak, 14. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

O projektima za fondove EU te zaprašivanju protiv nametnika

30.10.2013.


Župan Nikola Dobroslavić održao je redoviti radni sastanak s gradonačelnicima i načelnicima općina s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Na sastanku se razgovaralo o provođenju mjera gradova i općina u dezinfekciji, dezinsekciji i deratizaciji te o natječajima za korištenje sredstava strukturnih fondova Europske unije.

Zavod za javno zdravstvo DNŽ predstavio je problematiku zaprašivanja protiv nametnika, a osobito komaraca koji mogu biti prijenosnici raznih bolesti te se govorilo o pripremljenosti gradova i općina za takve akcije.

Po pitanju projekata koji se financiraju iz fondova EU, župan Dobroslavić je kazao kako je dosadašnja suradnja gradova i općina s DUNEA-om dala dosta rezultata, što je vidljivo kroz realizirane i započete projekte, te je naglasio potrebu da se u općinama i gradovima osposobi stručni  kadar koji će pripremati projekte za fondove EU „jer je to jedini izvor prihoda za razvojne projekte“.

Ravnateljica DUNEA-e Melanija Milić tom je prilikom predstavila EU natječaje koji su u tijeku te natječaje koji su u pripremi.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja