Srijeda, 22. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Otvorena turistička ambulanta u Gradu

01.07.2014.


Od danas u Gradu, u  Androvićevoj ulici radi liječnička ambulanta, koja je za sada namijenjena turistima. Ambulanta djeluje u okviru dubrovačkog Doma zdravlja i vodit će je dr. Tea Lujo, a  medicinska sestra je Edita Majder. Uređenja i opremu, u vrijednosti oko 1,5 milijuna kuna osigurao je Grad Dubrovnik. 

 

 

 

Ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan je kazao kako je od HZZO-a i Ministarstva zdravlja zatraženo da ambulanta radi tijekom cijele godine, te bude i u službi građana, te postala ambulanta obiteljske medicine.

 

 

 

- Ambulanta je napravljena prije nekoliko godina, ali zbog administrativnih nerazumijevanja nije počela s redovitim radom. Nadam se da počinje danas. Hvala Branku Bazdanu na pokazanoj dobroj volji da Dom zdravlja s Gradom preuzme odgovornost za ambulantu koja vrijedi oko pet milijuna kuna. Ovo je ustvari poklon Grada Županiji i Domu zdravlja. Kasnije će ambulanta postati ordinacija za obiteljsku medicinu, a javilo se nekoliko specijalista koji bi povremeno u ovoj ambulanti održavali svoje konzultacije. Tako će ljudima iz povijesne jezgre biti lakše doći do svog liječnika, kazao je dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić dodajući kako i on može pripomoći, posebno za „slatke“ pacijente - Blizu sam, samo me zazovite.  

 

 

 

 

Kako je najavljeno, ambulanta će tijekom srpnja, kolovoza i rujna raditi svaki dan osim ponedjeljka i to od 10 do 17 sati, a u ostalim mjesecima prema postojećem Pravilniku o rasporedu radnog vremena (jutro/popodne-parni/neparni datumi).

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja