Subota, 6. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Stiže politička elita: Zatvarat će se i magistrala od aerodroma do Grada

08.07.2014.


Povodom održavanja dvaju međunarodnih skupova i to Croatia Foruma, od 10. do 12. srpnja, te godišnjeg sastanka  Brdo – Brijuni proces, 14. i 15. srpnja, u Dubrovniku i Cavtatu, kada se očekuje dolazak brojnih visokih dužnosnika i gostiju, a među njima i njemačka kancelarka Angela Merkel Policijska uprava dubrovačko-neretvanska  u suradnji s Ravnateljstvom policije provoditi će mjere osiguranja ova dva skupa.

 

U sklopu mjera osiguranja dolaziti će do povremenih ograničenja u prometu na relacijama od Zračne luke Dubrovnik do Cavtata i Dubrovnika.  Posebno će u večernjim satima 10. srpnja te tijekom dana 14. i 15. srpnja  bit ograničenja na prometnicama koje vode prema Starom gradu kao i na platoima Pila i Ploča.    

 

Prilikom svih policijskih postupanja vodit će se računa da se promet najavljenih datuma odvija sa što manje zastoja i čekanja za građane kao i da se što manje utječe na odvijanje ostalih aktivnosti i događaja u gradu.

 

Na određenim mjestima u Dubrovniku zbog parkiranja vozila brojnih sudionika ova dva skupa koristit će se slijedeći parkirališni prostori:

 

- 10. srpnja od 15 sati do 6 sati 11. srpnja cijeli parkirališni prostor od raskrižja Viktorija u Ulici F. Supila do ulaza na parkiralište „Žičara“

 

- 11. srpnja od 8 sati do 24 sata 12. srpnja  cijeli parkirališni prostor od zgrade Gimnazije do ulaza na parkiralište „Žičara“  

 

- 14 srpnja od 8 sati do 24 sata 15. srpnja cijeli parkirališni prostor od raskrižja Viktorija u Ulici F. Supila do ulaza na parkiralište „Žičara“ kao i 20 parkirališnih mjesta na parkiralištu Pile.

 

Molimo građane da na vrijeme uklone svoja vozila sa navedenih parkirališta i da, koliko je to moguće, izbjegavaju prometnice na kojima će se primjenjivati ograničenja u prometu. Pozivamo građane na strpljenje i razumijevanje te da poštuju upute policijskih službenika na terenu, poručuju iz policije.

Najčitanije (7 dana)

Javni natječaj za zakup javnih površina na lukobranu u Mlinima
Jadrolinja će Gradu Dubrovniku uputiti prijedlog za povezivanje Elafita modernim brodom
Stožer: Na jugu Hrvatske nitko nije u samoizolaciji zbog korone


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja