Nedjelja, 19. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Večeras generalna proba Otvaranja 65. Igara

09.07.2014.


Generalna proba Svečanog otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara tradicionalno će se održati dan prije Otvaranja, večeras u ponoć ispred crkve sv. Vlaha.

 

 

 

Nakon velikog lanjskog uspjeha, režije Otvaranja ponovno se prihvatio Krešimir Dolenčić, uz koreografkinju Larisu Lipovac i kostimografkinju Doris Kristić. Dubrovačkim simfonijskim orkestrom ravnat će Filip Pavišić, a nastupit će i Udaraljkaški ansambl Sudar s Matejem Meštrovićem koji je napisao glazbu za ovu prigodu, zatim Gradska limena glazba Dubrovnik, Akademski pjevački zbor Pro musica iz Mostara,  Zbor Libertas, Folklorni ansambl Linđo, KUD Stjepan Radić iz Pridvorja, Triko cirkus teatar i Dubrovački trombunjeri. Festivalskom dramskom ansamblu pridružit će se članovi kazališne družine Kolarin, učenici dubrovačkih srednjih škola, baletni odjel Umjetničke škole, članovi više plesnih studija, juniorski igrači Vaterpolskog kluba Jug i dubrovačka dječica.

 

 

 

Generalna proba Otvaranja događaj je koji se svako novo festivalsko ljeto s nestrpljenjem iščekuje i tradicionalno privuče veliki broj građana kako bi se na tribinama ispred Svetog Vlaha začuo i njihov glas.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja