Petak, 25. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

„Okusi drugačije kino“ ponovno u kinu Slavica

09.07.2014.


I ove se godine nastavlja projekt koji su prošlog ljeta pokrenuli udruga Kinookus i Kinematografi Dubrovnik kako bi pokušali vratiti publiku u ljetno kino Slavica. Prošlogodišnji pilot projekt postigao je veliki uspjeh: za neke se od projekcija dokumentarnih filmova po izboru Kinookus Food Film Festivala čekalo u redu za kartu, što se ne pamti od zlatnog doba ovog kina.

 

 

Hrvatski audiovizualni centar i Grad Dubrovnik prepoznali su važnost ove inicijative za očuvanje vrijednog prostora Kina Slavice i za razvijanje filmskog ukusa, prije svega mladih, za dokumentarni i autorski film. Stoga su odlučili podržati nastavak filmskog programa koji počinje u srijedu 9. srpnja u 21 sat prikazivanjem dokumentarnog filma posvećenog čovjeku koji je nedavno, prigodom Terra Madre Balkan susreta, po prvi puta posjetio Dubrovnik i Hrvatsku. Riječ je o Carlu Petriniju, utemeljitelju i predsjedniku Slow Fooda, najvećeg svjetskog ekogastronomskog pokreta za očuvanje dobre, čiste i tradicijski uzgojene hrane.

 

 

Slow Food Story, talijanskog redatelja Stefana Sarda, koji je producirala umjetnička direktorica Kinookusa Ines Vasiljević, na originalan način izlaže povijest pokreta kroz životnu priču jednog od najvećih vizionara našeg doba.Cijena ulaznice za projekcije srijedom je 25 kuna.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja