Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

DVD Lopud dobio novo terensko vozilo

15.07.2014.


U sklopu obilaska vatrogasnih postrojbi Grada Dubrovnika i utvrđivanja provedbe Plana zaštite od požara Grada Dubrovnika zamjenik gradonačelnika Željko Raguž i zapovjednik  Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika Antun Grčić posjetili su DVD Lopud. Upravo je ovih dana DVD Lopud dobilo terensko vozilo marke Lada, koje je pogodno za kretanje po protupožarnim putovima otoka Lopuda, a ima i mogućnost vuče vatrogasne prikolice, koja služi za prijenos vatrogasne opreme. Vozilo je nabavljeno dijelom vlastitim sredstvima DVD-a Lopud, dijelom pomoći hotela Lafodia, te dijelom pomoći Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika. 

 

Ovom prigodom zamjenik gradonačelnika i predsjednik Vatrogasne zajedsnice Grada Dubrovnika osobno se uvjerio u efikasnost ovakvog rješenja na otoku, a vezano za potrebe vatrogastva. 

 

Članovi DVD-a Lopud upoznali su predsjednika i zapovjednika Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika s opremljenosti i operativnoj spremnosti DVD-a, načinom intervencija na otoku, ali i nekim nedostacima i potrebama ovog DVD-a. Gospodin Željko Raguž njihove je zahtjeve ocijenio opravdanima i obećao pokušati riješiti u što skorije vrijeme.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja