Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Prema Excelsioru se vozi suprotnim smjerom

04.11.2013.


Zbog radova na izgradnji dijela kabelskog raspleta od ponedjeljka 4. studenog pa do 4. prosinca, za promet svih vozila bit će zatvorena ulica Petra Krešimira IV na dijelu od spoja sa Zagrebačkom ulicom (od Vatrogasaca) pa do ulice Od Bosanke.

Iz gradskog Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte informiraju  kako će se u vrijeme izvođenja radova promijeniti smjer kretanja prometa u ulicama Iza Grada, Frana Supila i Petra Krešimira IV, kao i smjer vožnje za parking Tenis tabor na način da će se promet svih vozila prema Pločama i Zlatnom potoku usmjeravati od Zagrebačke ulice, ulicom Iza Grada, Frana Supila, dijelom ulice Petra Krešimira IV (od Viktorije prema vidikovcu na državnu cestu D8) suprotnim smjerom kretanja od postojećeg.
Promet na dijelu ulice Petra Krešimira IV (od ulice Od Bosanke pa do ulice II Dalmatinske brigade) odvijat će se dvosmjerno, dok će smjer kretanja vozila za parking Tenis Tabor biti u suprotnom smjeru od postojećeg.
Sva vozila koja prometuju od Ploča i Zlatnog potoka prema Gružu i lapadu usmjeravat će se na ulicu II Dalmatinske brigade nadalje prema vidikovcu na državnu cestu D8.
Na tim će se ulicama postaviti privremena prometna signalizacija pa iz Grada Dubrovnika mole sve sudionike u prometu da se prilagode prema privremenoj regulaciji prometa.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja