Nedjelja, 9. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Jadranske igre prvi put i u Župi dubrovačkoj - prijavite se

18.07.2014.


„Jadranske igre“, program natjecanja ekipa predstavnika svojih mjesta u tradicionalnim jadranskim disciplinama, prvi put će se održati i u  Župi dubrovačkoj, i to u ponedjeljak 28. srpnja s početkom u 20.00 sati na plivalištu Gusar. Natjecanja se prenose uživo na 1. programu HTV-a.

 

 

 

 

U kombinaciji sa suvremenom scenografijom i jednostavnim pravilima igre, sudionici kao i publika moći će uživati u igrama poput letećeg vaterpola, mošarke, utrke magaraca, potezanja konopa i sl.U tijeku su prijave za sudjelovanje. Maksimalan broj ekipa je 8 (svaka ekipa broji 8 članova; 5 natjecatelja i 3 natjecateljice). Jedna „općinska“ ekipa je već formirana, a sudjelovanje će biti omogućeno ekipama po redoslijedu prijave, sve dok broj ekipa ne dosegne potreban maksimum (8).

 

 

Iz župske općinske uprave pozivaju sve zaintersirane koji bi htjeli sudjelovati u ovom zabavno-sportskom događanju da svoje ekipe prijave Odsjeku za društvene djelatnosti i kulturu Općine Župa dubrovačka popunjavanjem i dostavljanjem prijavnica najkasnije do četvrtka 24.07. 
Jadranskim igrama u 20.00 sati prethodit će Junior Jadranske igre koje će se održati u popodnevnim satima u kojima će sudjelovati učenici 4., 5. i 6. razreda.

 

 


OPĆE ODREDNICE IGARA: 

1. Sve ekipe obvezne su tijekom igara nositi službene majice igara, a za morske igre preporuča se imati kupaće kostime i ručnike. 
2. Pravo prvenstva u odabiru boja majica imaju ekipe koje prve predaju ispunjenu i potpisanu prijavnicu na dan natjecanja. 
3. Kapetan svake ekipe odgovoran je za ponašanje svojih natjecatelja, a sve eventualne primjedbe riješavaju suci i delegati natjecanja zajedno s kapetanima ekipa. 
4. Sve ekipe natječu se na vlastitu odgovornost, organizator ne odgovara za nastale ozljede zadobivene tijekom igara. 
5. Svi natjecatelji moraju biti stariji od 16 godina. Natjecatelji koji su mlađi od 18 godina moraju imati pisani pristanak roditelja da mogu nastupati na Jadranskim igrama. Potpisom na prijavnici svi članovi ekipe prihvaćaju opće odrednice igara i pristaju na snimanje i objavljivanje video materijala. 
6. Kapetan ekipe potpisom jamči vjerodostojnost potpisa svih članova ekipe. 
7. Za vrijeme trajanja igre unutar terena mogu se nalaziti samo članovi ekipa koje sudjeluju u toj igri, ostale ekipe moraju se nalaziti izvan terena u slučaju da to ne učine nakon upozorenja sudac ima pravo dodjeliti kaznu. 
8. Svi pobjednici kvalifikacijskih natjecanja plasiraju se u osminu finala. 
9. Organizator zadržava pravo izmjene pravila igre i rasporeda igara zbog više sile (vremenske neprilike, tehnički problemi). 

Najčitanije (7 dana)

U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine
Župan uputio čestitku povodom 25. obljetnice VRO Oluja


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja