Subota, 11. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

R3HAB i SESA žestokim ritmovima i scenskim nastupom zatvorili Revelin electronic festival

20.07.2014.


Electronic festival koji se tri dana održavao u Culture Clubu Revelin doveo je DJ-eve koji u zadnje vrijeme vrtoglavo skaču na top ljestvicama, a svojim talentima uspjeli su u produkciji sjediniti više žanrova. Posljednji dan festivala bio je rezerviran za R3HAB i SE-SU.

 

 

R3HAB uz svoje žestoke ritmove napravio je pravi show na stageu, uz svjetlosne efekte prskalice i neprestano dizanje publike u pravom ljetnom raspoloženju u publici su završili i rekviziti za plažu, bilo je tu raznih životinja na napuhavanje delfina, krokodila, morskih pasa s kojima je na kraju publika i plesala, a sam R3HAB je dao napraviti hrvatsku zastavu sa svojim imenom.

 

 

U vrlo kratkom vremenu ambiciozni DJ Fadil El Ghould AKA R3hab učvrstio je svoje ime na nizozemskoj plesnoj sceni. Nakon uspješnog remixa Chuckiejeve uspješnice “Toys Are Nuts” Rehab je brzo stekao podršku DJ-eva širom svijeta. Pjesma "MRKRSTFT" postala je veliki klupski  hit, a našla se i na Sensation White 2008 CD-u.  R3hab je jedan od najtraženijih  Dirty Duch remixera u svijetu.

 

 

 

Iza njega jednako energičan SESA zatvorio je trodnevni festival. SE-SA Serhat Sakin - poznatiji kao Sesa jedan je od najistaknutijih producenata EDM-a. Poznat je i kao DJ koji prenosi snagu i entuzijazam na publiku, a najviše kao producentski čarobnjak koji jednostavnu pjesmu pretvara u melodičnu himnu, koja privlači milione slušatelja. Svoj talent pokazao je u 15 godišnjoj producentskoj karijeri. Jedan od njegovih najvećih hitova je Gadjo‘s „So Many Times“ koji je otišao ravno na 1 #US Billboard Dance-Charts. Mnogi njegovi hitovi dobili su veliku podršku od priznatih imena kao što su Erick, Morillo, David Guetta i Bob Sinclar.

 

 

Kako je bilo u Revelinu posljednjeg dana festivala pogledajte u FOTOGALERIJI!

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja