Nedjelja, 26. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

„ Coolturno ljeto ”– Mokošica 2014.

24.07.2014.


Filmski program za sve generacije, kolaž večernje zabave za djecu , najnovija predstava kazališne družine Kolarin „Matrimonijo“, predstava „Venere i Adon“ za mlade, te koncert nezavisne glazbene scene dio su ovoljetnih kulturnih događanja u Mokošici, koje organiziraju Grad Dubrovnik i ustanova u kulturi Kinematografi Dubrovnik.   

 

 

 

Program koji će pokušati privući, zabaviti i nasmijati stanovnike najvećeg gradskog naselja, počinje ovaj petak na školskom igralištu u 20.30 sati projekcijom crtića Khumba, dok se u kasnijim satima stariji mogu opustiti uz dogodovštine Jasmine French u istoimenom filmu Woody Allena.  

 

 

 

Filmski program do ponedjeljka još donosi dječje poslastice Juraj i hrabri vitezovi, Zvončica i obiteljski film Ljeto za sjećanje , te komedije Ovo nije još jedan sretan kraj i Legende u Vegasu, te biografsku dramu Jobs.

 

 

Kolovoz će donijeti cjelovečernji kolaž za djecu u sklopu kojeg će se održati kreativna radionica, karaoke i igre bez granica, predstavu Venere i Adon koju marljivo uvježbavaju djeca - polaznici ljetne kazališne škole, a u komediji Matrimonijo u režiji Žuže Egreny nasmijat će vas članovi Kolarina.

 

 

Za kraj ljeta u Mokošici će zasvirati poznati predstavnici nezavisne hrvatske glazbene scene Lovely Quinces, The marshmallow notebooks i Elephant on the moon.

 

 

Ulaz na sva događanje je slobodan, a vi samo trebate doći i zabaviti se na prvom izdanju „Coolturnog ljeta“ – Mokošica 2014., poručuju organizatori. 

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja