Četvrtak, 23. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Večeras „Jadranske igre“ u Mlinima

28.07.2014.


Večeras će se u Mlinima održati „Jadranske igre“. To je program natjecanja ekipa predstavnika  mjesta u tradicionalnim jadranskim disciplinama  i prvi put se održava u  Župi dubrovačkoj. Početak je predviđen za 20.00 sati na plivalištu Gusar. Natjecanja prenosi HTV-a.

 

 

U točno 20 sati na teren će izaći ekipe s područja općine koje će s nama zaigrati već sad tradicionalne nam igre kojima se uvijek iznova veselimo i radujemo. U 18:30 u Jadranskim će se igrama okušati i naši najmlađi natjecatelji koji će zaigrati Jadranske igre Junior. 

 

 

Na plivalištu u Mlinima nastupit će i Župske mažoretke, te Limena glazba Župe dubrovačke.

 

 

U kombinaciji sa suvremenom scenografijom i jednostavnim pravilima igre, sudionici kao i publika moći će uživati u igrama poput letećeg vaterpola, mošarke, utrke magaraca, potezanja konopa i sl.U tijeku su prijave za sudjelovanje. Maksimalan broj ekipa je 8 (svaka ekipa broji 8 članova; 5 natjecatelja i 3 natjecateljice).

 

 


OPĆE ODREDNICE IGARA: 

1. Sve ekipe obvezne su tijekom igara nositi službene majice igara, a za morske igre preporuča se imati kupaće kostime i ručnike. 
2. Pravo prvenstva u odabiru boja majica imaju ekipe koje prve predaju ispunjenu i potpisanu prijavnicu na dan natjecanja. 
3. Kapetan svake ekipe odgovoran je za ponašanje svojih natjecatelja, a sve eventualne primjedbe riješavaju suci i delegati natjecanja zajedno s kapetanima ekipa. 
4. Sve ekipe natječu se na vlastitu odgovornost, organizator ne odgovara za nastale ozljede zadobivene tijekom igara. 
5. Svi natjecatelji moraju biti stariji od 16 godina. Natjecatelji koji su mlađi od 18 godina moraju imati pisani pristanak roditelja da mogu nastupati na Jadranskim igrama. Potpisom na prijavnici svi članovi ekipe prihvaćaju opće odrednice igara i pristaju na snimanje i objavljivanje video materijala. 
6. Kapetan ekipe potpisom jamči vjerodostojnost potpisa svih članova ekipe. 
7. Za vrijeme trajanja igre unutar terena mogu se nalaziti samo članovi ekipa koje sudjeluju u toj igri, ostale ekipe moraju se nalaziti izvan terena u slučaju da to ne učine nakon upozorenja sudac ima pravo dodjeliti kaznu. 
8. Svi pobjednici kvalifikacijskih natjecanja plasiraju se u osminu finala. 
9. Organizator zadržava pravo izmjene pravila igre i rasporeda igara zbog više sile (vremenske neprilike, tehnički problemi). 

 

Vezane vijesti

Jadranske igre prvi put i u Župi dubrovačkoj - prijavite se

Najčitanije (7 dana)

KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja