Nedjelja, 19. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Upisnina u Knjižnicama 10 kuna svim žiteljima Županije

29.07.2014.


Godišnja upisnina u Knjižnice od 1. kolovoza iznosit će 10 kn za sve građane. Riječ je o još jednoj mjeri iz socijalnog programa Grada Dubrovnika koju je usvojilo Upravno vijeće Dubrovačkih knjižnica Dubrovnik.

 

Prema dosadašnjem cjeniku usluga upisnine iznosila je 80 kn godišnje, dok su umirovljenici i studenti ostavrivali pravo na popust od 50 posto. Svi oni od 1. kolovoza godišnju upisninu plaćat će 10 kn. I dalje počasni članovi i korisnici socijalne iskaznice ne plaćaju upisninu.

 

U skladu s Pravilnikom o korištenju građe članom Narodne knjižnice Grad može postati svaki građanin Grada, odnosno građanin Republike Hrvatske koji ima boravište ili prijavljeno privremeno boravište na području grada Dubrovnika, odnosno Županije. Upis se može obaviti u svakom Ogranku koji djeluju u sastavu Narodnih knjižnica. Za upis je potrebna osobna iskaznica (indeks za studente, kulturna kartica, socijalna iskaznica), a za djecu do 14 godina osobna iskaznica roditelja. Upisom u bilo koju od ustrojbenih jedinica u sastavu Knjižnica stječe se pravo korištenja građe i usluga u svim ustrojbenim jedinicama u sastavu Knjižnica. Upisi za Znanstvenu knjižnicu obavljaju se u Narodnoj knjižnici.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja