Srijeda, 26. veljače 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

KONCERT NA MULU: Nastup župske Limene glazbe i gostiju iz Trebižata

04.08.2014.


U  okviru manifestacije „Župsko ljeto- 2014“ sinoć je u prekrasnoj atmosferi u Mlinima Na Mulu održan zajednički koncert Limene glazbe Župe dubrovačke i Puhačeg orkestra HKUD-a „Seljačka sloga“ iz Trebižata,kojima su se pridružile u mažoretskom plesu- Župske Mažoretke. U prvom dijelu koncerta svirala je župska Limena glazba, a u drugom gosti iz Trebižata.

 

 

Naime,Limena glazba Župa dubrovačka sudjelujući na smotrama puhačih orkestara Dubrovačko-neretvanske županije u Dubrovniku uspostavila je brojna prijateljstva sa srodnim im puhačkim orkestrima.Odlučeno je da će na zajedničkim nastupima od prilike do prilike župskoj publici predstaviti  po jedan ili više puhačkih orkestara.

 

 

Ovog puta bio je to izvrstan orkestar iz Trebižata ,koji je raznolikim i za publiku zanimljivim repertoarom  oduševio brojnu publiku koja se nanizala na suprotnoj strani od Mula. Gosti su nastupili brojnom sastavu od 40-tak glazbenika,kojim je dirigiurao maestro Dražen Laskač. Treba napomenuti da ovaj orkestar ima 90-to godišnju tradiciju,sa velikim ugledom u zemlji i inozemstvu,te da su nosioci brojnih nagrada sa međunarodnih takmićenja u Mađarskoj ,Hrvatskoj, Francuskoj i Njemačkoj.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja